lauantai 5. maaliskuuta 2011

Virtahepo paita ja meidän Sulo

Tätä suloista virtahepoa ei voinut vastustaa, ihan pakko oli tilata.
Hanheliin on tulossa maaliskuussa tätä samaista kangasta myös kahtena muuna värinä ,valkoisella pohjalla turkooseja ja ruskeita virtahepoja.Tälläisiä toinen toistaan ihanempia nauhoja tuli myös samassa kuoressa.
En ole ennen  tuolta hanhelista tilannutkaan mitään , kankaat tulivat todella nopsaan perille. Tulossa olevat virtahevot pitää kyllä myös laittaa tilaukseen.....

Nyt kun tänne on kuukauden päivät tullut kirjoiteltua niin lienee aika esitellä meidän "Sulo",oikealta nimeltään Rantamyrskyn Fidel Castro(aito Raumlaine).Sori Raumalaiset jos meni väärin......
Sulo on Englanninbulldoggi uros, 5.v.Rotunsa edeustajaksi jo aikas vanha.
Sulolla oli joskus myös "morsein, Lempi" mutta siitä jouduimme luopumaan.Pentujakin oli tarkoitus tehdä Sulolla ja Lempillä mutta Sulon kivekset  eivät laskeutuneet  ja muutenkin sillä on ollut "miehisiä" vaivoja , todella vakaviakin .Sulo kävi  liki kuolemaa nuorena poikana mutta nyt voi hyvin .
Sulo on sellainen kaikkien kaveri......Lenkille lähtiessä sen voin antaa Tatulle talutettavaksi, ei välitä vastaantulevista koirista, puskee eteenpäin kuin veturi.
Voi hitsin hitsi ... olen vallan unohtanut mainita meidän Simosta.Simo on vanhimman tyttären chinchilla, tuhkanharmaa(oikeaa nimeä en värille tiedä) uros.Simo on vasta noin neljä vuotias , kuulemma chillat saattavat elää jopa 30v..Saa Tanja viedä sen sitten mukanaan kun muuttaa joskus omaan kotiin.

8 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Vau mikä Sulo! Tykkään juurikin tuollaisista koirista. Harmi vaan olen allerginen koirille.

Voi että, kun tulis noita virtahepoja vihreenä. Keltainenkin on kyllä kiva.

jaana...... kirjoitti...

-Saana-
Ei ainakaan hanhelin sivuilla ollut tuota vihreää,se olis kyllä aikas kiva väri.

Erja kirjoitti...

Voi kuinka paljon kivoja vaatteita olet tehnyt!

jaana...... kirjoitti...

-Erja-
Joo paljon tulee tehtyä,kaikkia ei edes ehdi käyttää.

Sari kirjoitti...

Ihana Sulo =) Haluisin myös koiran, mutta allergiani vuoksi en saa =( Olisiko sulla jotain tilattavaa Ikasyrilta? Ajattelin, jos tehtäis kimppatilaus niin ehkä säästäis sitten postikulut =)

Sari kirjoitti...

Niin ja Kameleont Designiltäkin ajattelin tilata sekä Hannan kankaasta nyt ainakin ;)

jaana...... kirjoitti...

Hannan kankaasta on tulossa tilaus. Tuosta kameleontista en ole kuullut kuin huonoa ,tilauksissa kuulemma kestää todella kauan.Mutta ikasyriä voi kyllä harkita.

Sari kirjoitti...

Asia selvä, ilmoittele mihin päädyit Ikasyrin kanssa. Ja kiitos varoituksen sanasta Kameleonttiin!