tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tatu 3.v. neuvola

Eilen käytiin sitten pojan kanssa 3 vuotis neuvolassa.
Kuulemma kasvaa  nätisti ja tasaisesti. Tatu leikkii kovasti roolileikkejä jonka vuoksi täti kirjoitti korttiin "kakkarekkamies".Aamulla ennen neuvolaan lähtöä nähtiin "kakkarekka" ja poika oli koko loppupäivän "kakkarekkamies".Piirsi neuvolassakin ympyrän sijasta kyseisen rekan.
Kriittiset mitat: paino 18.6 ja pituus 99.4. Poika on ikäisekseen iso  mutta tasaisesti ollaan menty yläkäyrillä ihan  alusta asti.Yleensä nelivuotiaat ovat tämä kokoisia.Tatusta tulee kuulemma pitkä poika isona, enkä yhtään epäile. Meidän teinitkin ovat jo pidempiä kuin minä(162cm) poika kohta 15.v. 174cm ja tyttö on varmaan 168cm.
Tatuhan oli jo syntyessään "kaurajätti" painoa oli 4550 ja pituutta 54cm. 45 minuutin ponnistelun jälkeen poika suostui tulemaan maailmaan vain hätäsektiolla.5 kommenttia:

glenni kirjoitti...

Ihana poika ja on siinä ollut kyllä äidillä punkaaminen pojan kanssa, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! Ihana neuvolatäti teillä <3

jaana kirjoitti...

Punkaamista oli todellakin,synntyksestä muutaman päivän kuluttua pojalle nousi kuume ja syke laski ja sit istuttiin teholla viikko.

Sari kirjoitti...

Ihana kakkarekkamies kyllä teillä, hihii!

Mein pojathan on tunnetusti pitkiä myös. Just kaivoin neuvolakortit esiin.

Eetu oli 3v 109,3cm ja 21.4kg. Oli juuri 11v pituuskontrollissa 167,5cm =) (mä olen myös 162cm, isänsä 192cm) Just eräässä kebab-paikassa myyjä luuli 17-vuotiaaksi :O

Eemi oli 3v neuvolassa 104,7cm 18,9kg. Isänsä 187cm. Pian 5v ja tosi usein kuullaan esim. kaupantädeiltä: milläs luokalla sä oot, ekalla?

Turhauttavaa.

Enna on poikien jälkeen NIIN pieni, 3v neuvolassa oli 93,7cm 14.1kg. Sama isä kuin Eemillä =)

Että kyllä Tatu minusta vielä "pieneltä" vaikuttaa ;)

Pia kirjoitti...

Ja meidän pikkuruinen nippanappa 3 kiloisena syntynyt Veikka oli 3v. neuvolassa 101cm ja 16.9kg. Kuulemma "pitkä ja hoikka". Ja neuvolakortissa lukee: "herttainen , näppärä poika. Puhe selvää".

jaana kirjoitti...

-Pia-
Meidän vanhin lapsukainen oli syntyessään ja alta 3kg mutta muut ovat olleet reilusti yli......