sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kierrätetty karvinen

Tässä mun viimeöinen tekeleeni kun odottelin perheen teiniä kotiin, ei se uni vaan tule jos koko "pesue" ei ole koossa :)
Läysin kaapin perältä monet kirpputorit ,huutonetit ja fb:n kirpparit kiertäneen hm:n vanhan t-paidan. Meinasin ensin heittää paidan roskiin mut leikkasin sitten kuitenkin paidasta katin irti ja siirsin sen tuolla pirteälle pallotrikoolle.
Onneksi ompelin reunat vain suoralla tikillä koska tuo perinteinen aplikointi siksakilla ei olis onnistunut koska tuo kuva on vahvaa kumimaista painatusta. Suoraommelkin tarvitsi paininjalan ja kankaan väliin kaavapaperia ......Sen verran on vahvaa "kumia" tuo katti että uskon että reunat kestää tuolla suoralla tikilläkin kun ei ole ihan reunassa tuo ommel.
Karvis parka kyllä menetti viiksikarvansa ompelun tiimellyksessä, niin olivat ohuet että päätiin jättää ne pois.
Nuo harmaat collegecaprit ovat tutan vanhat housut, katkaisn niistä lahkeet capri mittaan ja laitoin lahkeensuihin limet resorit.
Kai tällä setillä kelpaa nyt kylillä kulkea, ei tuu varmaan toista samanlaista vastaan, uniikki on varmasti .2 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Hieno tuunaus!
Ja sama täällä, ei sitä nukkumaan osaa mennä ennen kuin lauma on koossa... Voi niitä pitkiä iltoja (ja aikaisia aamuja) mitä tulevat vuodet mukanaan tuovat! :D

Jaana kirjoitti...

Mieli :
ihan just noin:) Pitkät illat ja aikaiset aamut.